Erhverv
Et erhvervs­netværk kan hjælpe hånd­værkeren i gang

Et erhvervs­netværk kan hjælpe hånd­værkeren i gang

Denne artikel indeholder reklame tekster

Sådan kommer din virksomhed kommer ud til flere erhverv og brancher

Nå man melder sig ind i et erhvervsnetværk i sin by, har det ofte til formål at blive set og hørt. I et netværk med flere brancher, kan et medlemsskab blive givtigt for flere parter. Og brug af en netværksgruppe kan også være springbrættet til enten at komme godt i gang, vedligeholde eller udvide sin forretning eller viden.

Din mulighed for samarbejde mellem forretningsfolk og virksomheder på tværs af brancher.

Hvordan kan du få succes med et erhvervsnetværk?

Der findes forskellige erhvervsnetværk i Storkøbenhavn og i resten af landet, og det er vigtigt, at du vælger et erhvervsnetværk, der ligger i nærheden af der, hvor du arbejder eller har forretning. Før du kan drage nytte af netværket, er det nemlig essentielt, at du har mulighed for at møde op så ofte som muligt.

Hvordan finder du et erhvervsnetværk?

Hvis dit primære formål med at melde dig ind i et erhvervsnetværk er, at du vil sælge dine ydelser til andre, bør du vælge et mere flere forskellige virksomheder, som hver især kan købe dine ydelser.

Du bør derfor vælge det netværk, på baggrund af dit primære formål. Hvis du vil sparre, kan du finde et med andre i din branche, mens du bør finde et, der består af dine typiske kunder, hvis formålet er at generere salg på baggrund af dit medlemskab.